
Monbana
Monbana kakaó - minőség és innováció
A Monbana az egyik legjelentősebb, harmadik generációs családi tulajdonú édesipari cég Franciaországban. A társaságot Louis Guattari cukrászmester alapította 1934-ben. A társaság a kezdeti sikereket követően 1947-ben nyitotta meg saját kakaófeldolgozó üzemét, amelyben már saját minőségi igényei szerint állíthatta elő kakaó termékeit. A Monbana a nyersanyagot saját beszerzőin keresztül vásárolja, főleg Elefántcsontpartról és Dél-Amerikából, majd saját üzemében dolgozza fel. Ez lehetővé teszi, hogy a versenytársakénál lényegesen jobb minőségű kakaóporokat és más édesipari alapanyagokat állítson elő, elérhető áron.A kiváló alapanyagok segítségével az utóbbi 35 évben a társaság számos innovatív termék gyártását kezdte meg, mint például az ételek, italok mellé kísérőként adott mini csokoládék, csokoládéval bevont mandula, vagy a natúr és ízesített valódi csokoládé italporok.
A Monbana kakaóporok kizárólag természetes alapanyagból készülnek. A kiváló minőségű alapanyagok és a harmonikusan megkomponált ízesítéseknek köszönhetően nagyszerű kakaóitalok, pralinék, drazsék, ajándék termékek közül válogathatunk, melyeket különösen szép csomagolás rejt.