Az illycaffè, a fenntartható, kiváló minőségű kávéjáról ismert cég, globális partnere lett ,,A világ 50 legjobb bárjának” és ,,A világ 50 legjobb éttermének”. Ez utóbbi a fine dining éttermek nemzetközi listája, melyet először 2002-ben készítettek el és immár a 18. kiadásnál tartanak.

A világ 50 legjobb éttermének rangsorolásához nemzetközi szakértőket is bevontak. Az ismertető hiteles áttekintést nyújt a legfrissebb gasztronómiai trendekről, bemutatva a világ legjobb kulináris élményt nyújtó célpontjait.

Az illycaffè az összes nemzetközi és regionális rendezvény résztvevője, kezdve a legjobban várt eseménnyel, a díjátadó ünnepséggel, melyet minden évben más országban rendeznek meg. Idén a díjátadó Szingapúrban került megrendezésre június 26-án.

Ez a partnerkapcsolat remek lehetőség arra, hogy a fenntartható minőségű kávé kultúrája közelebb kerüljön a gasztronómiai kiválóságok világához. Mindez egy olyan platformon és eseménysorozaton keresztül, amely már sok éve felkelti a nyilvánosság figyelmét arra ösztönözve az embereket, hogy elköteleződjenek a fine dining mellett.

,,Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük ezt az együttműködést ,,A világ 50 legjobb étterme és bárja” szövetséggel, - mondta Massimiliano Pogliani, az illycaffè vezérigazgatója. - mely a globális kiválóságok jelképe az ételek és italok világában. Számos illy nagykövet is szerepel a rangsorban: itt vagyunk, hogy támogassuk őket, és folytassuk velük az egyre eredményesebb utat a fenntartható fejlődés felé. Az álmunk az, hogy a kávé, amely meghatározó szerepet tölt be a kávézókban és bárokban egyaránt, ugyanolyan fontos szerepet játsszon az elismert szakácsok menüiben és olyan státuszt érjen el, mint a bor a világ nagy asztalainál.”

,,Örömünkre szolgál, hogy az illycaffè-val dolgozhatunk együtt, mint ,,A világ 50 legjobb étterme és bárja” események hivatalos kávé partnere.” - mondta William Drew, az esemény kommunikációs igazgatója. - „A fenntartható minőségű kávé a prémium étkezés és italfogyasztás világának fontos szereplője, és nem tudunk elképzelni megfelelőbb márkát, amellyel együttműködve felfedezhetjük, felismerhetjük és ünnepelhetjük a világ legjobb éttermeit és bárjait.”

Forrás: http://bit.ly/2xgJNh0