Cellini, "Crema al Caffe" kávékrém, 1,1kg
FRESCOPIACERE! A közkedvelt olasz kávékrém jégkásagép nélkül! Így Ön már otthonában is élvezheti a finom kávédesszertet! Laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják!
Vendéglátós használat esetén további előnyök: nem kell beruháznia jágkásagépbe, és nem kell törődnie annak tisztításával, karbantartásával. Így jóval kisebb a beruházási igénye és az üzemeltetési költsége, valamint nem fordulhat elő, hogy gép meghibásodás miatt nem tud kávékrémet adni.
1 karton 10 dobozt tartalmaz.
Elkészítés: csak rázza össze a dobozban, majd tegye be a hűtőbe (javasolt hőmérséklet 5-10 fok között, tehát NE a fagyasztóba tegye!) Amikor lehűlt (pár óra ) azonnal fogyasztható. Nincs szükség külön adagolóra, a dobozból rögtön adagolhatja. Ajánlásunk szerint 1 db 1 literes dobozból 14 adag kávékrémet tud felszolgálni.
Fogyasztható önmagában, de más ízesítéssel kiegészítve - például tejszínhab, szirupok, kekszek - számos izgalmas desszertvariáció készíthető belőle! Lásd a recepteket!
---------------------------------------------
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető receptek otthon is!
Fogyasztható önmagában, de más ízesítéssel kiegészítve - például tejszínhab, szirupok, kekszek - számos izgalmas desszertvariáció készíthető belőle! Próbálja ki receptjeinket!
CREMAROCK
Ennek az ízletes receptnek az elkészítéséhez nincs másra szüksége mint:
- díszítsen egy kis poharat csokoládé- vagy pisztáciakrémmel;
- adjon hozzá egy réteg morzsolt kekszet;
- töltse meg a poharat Frescopiacere-rel;
- tejszínhabbal és csokoládéöntettel vagy apróra vágott pisztáciával kiegészítve.
---------------------------------
FRESCOFRUIT
Gyümölcsön alapuló friss recept, és szuper finom! Elkészítése:
- egy üvegedénybe/pohárba tegyen néhány epret és egy réteg morzsolt amaretti kekszet;
- öntse a Frescopiacere-t, amíg az edény/pohár meg nem telik;
- adjunk hozzá egy réteg tejszínhabot;
- karamell öntettel és amarettóval díszítjük.
-----------------------------
KÁVÉ KARAMELL
Ez a recept karamell és kávéimádók kedvence!
- öntse a sózott karamellt egy pohár aljába;
- adjon hozzá egy réteg morzsolt kekszet;
- töltse meg a poharat Frescopiacere-rel;
- a tetejére tejszínhabot tegyen.
-------------------------------
DOLCEPIACERE MILKSHAKE
Ez a tökéletes recept a turmix szerelmeseinek! A Frescopiacere krémünk és a DRYK borsótej fúziójából származik. A legjobb elkészítéshez a keverőbe kell önteni:
- 45 g kávétejszín;
- 68 ml DRYK borsótej (vagy teljes tej);
- 1 eszpresszó;
- 3 csokis keksz;
- 2-3 jégkocka.
Keverje a mixerben néhány percig, míg a turmix kész, majd öntse a pohárba! Tejszín hozzáadásával és karamell/csokoládé öntettel vagy apróra vágott mogyoróval bolondíthatja meg!
-------------------------------
EPER MILKSHAKE
A kávé és az eper szerelmeseinek alkottuk az Eper Milkshake-et. Az elkészítése egyszerű és gyors !
Öntsön a mixerbe:
- 45 g kávétejszínt;
- 50 ml Dolcenuvola (vagy teljes tej);
- 1 eszpresszó;
- 3 eper;
- 2-3 jégkocka.
Keverje a mixerben néhány percig, míg a turmix kész, majd öntse a pohárba! A tetejét tejszínhabbal díszítse!
----------------------------------
Használja a Frescopiacere-t édességek, sütemények és briósok töltésére! Tökéletes kiegészítő kávéházi desszertek, mint például sütemények, briósok, croissant-ok, muffinok és péksütemények extra ízesítéséhez!
Érdekli a CELLINI és ingyenes kávégép kihelyezés vendéglátóhelyén?
Ismerje meg a Cellini-t, a kortárs olasz kávét Genovából, tudjon meg többet a márkáról ITT! |
Validate your login